Градусник термометра харчової кухонний до 300°С KT300
Електронний термометр KT-300 використовується для вимірювання температури рідини в широкому діапазоні -50 +300 , грунту в сільському господарстві , при приготуванні страв.
Особенностями термометра КТ300 является температурный щуп выполненный с нержавеющей стали, заостренный конец которого позволяет проникать в пористые и сыпучие материалы на глубину до 150 мм, также возможно погружение щупа термометра в воду, к примеру, для контроля за температурой в процессе приготовления продуктов.
Области применения: контроль за температурой продуктов питания, контроль температуры жидкостей, контроль температуры почвы.
Характеристики термометра КТ300:
• Діапазон температур: -50 º c до +300 ºC;
• Функції утримання поточного значення;
• Авто вимикання після 15 хв бездіяльності;
• Одиниці виміру: ºC, ºF;
• Роздільна здатність: 0,1 ºC/ºF;
• Довжина щупа: 150 мм;
• Похибка: ±1 ºC/ºF;
• Час вимірювання: 2,0 сек.;
• Батарея: 1,5 V (LR44 x 1) (входить в комплект);
• Габарити/вага: 211 мм × 32 мм × 19 мм / 35 гр.;
Комплект поставки: термометр, батарея 1,5 Ст., подарункова упаковка.
Додаткові характеристики | |
---|---|
Автовідключення | Так |
Можливість підвішування | Так |
Тип живлення | Батарейки |
Колір | Білий |
Основні | |
Одиниці виміру | Цельсій °C, Фаренгейт °F |
Кнопка перемикання шкали вимірювання | Є |
Максимальна температура виміру (°C) | 300 град. |
Матеріал щупа | Нержавіюча сталь |
Мінімальна температура виміру (°C) | -50 град. |
Призначення термометра | Для вимірювання температури їжі |
Тип термометра | Електронний (цифровий) зі щупом |