Продавець vpodarok.in.ua розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1130 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти заявки клієнтів. Закази та повідомлення для компанії, приправлені з 09.02.2023 по 12.02.2023, будуть оброблені пізніше. З 13.02.2023 компанія продовжить роботу у звичайному режимі.

vpodarok.in.ua
Контакти
vpodarok.in.uaОльга
Одеса, Україна
+380 (73) 321-17-18
+380 (73) 321-17-18
Сковорода UNIQUE UN-5105-26см сірий граніт, фото 2

Сковорода UNIQUE UN-5105-26см сірий граніт

599 

Показати оптові ціни
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 011248
Сковорода UNIQUE UN-5105-26см сірий граніт
Сковорода UNIQUE UN-5105-26см сірий гранітГотово до відправки
599 
+380 (73) 321-17-18
+380 (73) 321-17-18
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Сковорода UNIQUE Granite coating З литого алюмінію виготовлено багатошаровий антипригарний гранітний покриття. Приваблення цього покриття — це багатошарове покриття з кількох шарів кам’яної крихти на мінеральній основі. Такий покриття вважається одним з найбезпечніших для здоров’я людей та навколишнього середовища. Сковарда UNIQUE Granite coating з антипригарними властивостями, вона винососта і довговічна. Завдяки новій системі антипригарного покриття можна просмакувати продукти до кришталика. Стильна і зручне а також довговічна сковорода UNIQUE з гранітним покриттям знайде своє місце на будь-якій кухні.

Перед першим використанням мийте посуд миючим засобом, сполосніть, просушуйте. Забороняється використовувати металеві губки, а також абразивні добавки та хлори. Миття посуду можна використовувати як для миття посуду, так і для ручної мийки. Різкий перепад температури може призвести до пошкодження, тому не ставте на гарячу конфорку посуд з холодильника. Готувати їжу треба при невеликій або середній нагріві. Не залишайте на гарячій конфорці посуд на довгий час. Посуд із антипригарним покриттям довше служить, якщо їжу в ній помішувати дерев’яними, пластиковими або пластмасовими інструментами UNIQUE. Якщо ви тримаєте посуд у стосі, використовуйте спеціальні внески для зберігання посуду, щоб захистити поверхню від подряпин. Діаметр посуду повинен збігатися з розміром конфорки, при використанні на газовій плиті полум’я не повинно торкатися стінок посуду. У цьому випадку ручки будуть менше нагріватися. У будь - якому разі, щоб уникнути опіків, слід уникати різкої зміни температури при виготовленні виробів. Не можна мити посуд поки вона ще гаряча. Будь ласка, залиште її до кімнатної температури. Будь ласка, дотримуйся поради щодо догляду, і ви пробудете довше.

Характерики:

  • Внутрішнє антипригарне покриття Гранітне
  • Діаметр 26 см
  • Кришку Немає
  • Матеріал Алюміній
  • Матеріал для ручки Баклеліт
  • Сумісність з джерелами тепла Всі види плит
  • Форма Кругла
  • Колір Сірий
Характеристики
Основні
ВиробникUnique
Країна виробникКитай
Кількість ручок2
МатеріалАлюміній
СтанНовий
Тип посудуСковорода для млинців
ФормаКругла
Додаткові характеристики
Підходить для миття в посудомийній машиніТак
Зберігання в холодильникуТак
КолірСірий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 599 
  • Спосіб упаковки: Заводська упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner