Продавець vPodarok розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
998 відгуків
Интернет магазин В подарок
Контакти
vPodarokОльга
Одеса, Україна
+380 (96) 058-84-03
+380 (96) 058-84-03
Сендвичница вафельниця гриль Livstar LSU-1220, фото 2

Сендвичница вафельниця гриль Livstar LSU-1220

1 074 

Показати оптові ціни
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 000962
Сендвичница вафельниця гриль Livstar LSU-1220
Сендвичница вафельниця гриль Livstar LSU-1220Немає в наявності
1 074 
+380 (96) 058-84-03
+380 (96) 058-84-03
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Сендвичница вафельниця гриль Livstar LSU-1220

Універсальний прилад з трьома змінними насадками заощадить місце на вашій кухні і зробить приготування всіляких страв швидким і простим.

  • Насадка "Вафлі гофре" - приготування ароматних брюссельських або льежских вафель, які стануть відмінним десертом, або замінять на сніданок звичні оладки.
  • Насадка "Сендвічі" - використовуючи тостерний хліб прямокутної форми, ви приготуєте справжні англійські сендвічі зі всілякими начинками. Під час приготування вони поділяються на красиві трикутні шматочки.
  • Насадка "Гриль" - універсальна насадка. Її ребриста поверхня створює апетитний малюнок у вигляді смуг. Підрум'янити сосиски, шматочки хліба, лаваш і навіть приготувати яєчню - ті деякі речі, які може справжній гриль.

Прилад володіє потужністю 750 Ватт, двома індикаторами роботи, автоматичним термостатом, що забезпечує постійну підтримку температури і захист від перегріву.

Насадки виготовлені з алюмінію з антипригарним покриттям, що дозволяє готувати з мінімальним застосуванням жирів. Розмір насадок - 13 на 22 див.

Корпус виготовлений з термостійкого пластику з дзеркальними металевими вставками.

Приготування сандвічів

Намажте зовнішню сторону сандвіча (сторону, яка увійде в контакт з полуформой) вершковим маслом або маргарином. Це дозволить згодом легко відокремити сандвіч від форми.

1. Увімкніть прилад у встановлену згідно з приписами штепсельну розетку із заземленням, 230 в, 50 гц. Світиться червона контрольна лампочка. Якщо досягнута обрана температура, загоряється зелена контрольна лампочка. Червона контрольна лампочка продовжує горіти і вказує на робочий режим приладу.

2. Під час нагрівання напівформи повинні бути закриті. Якщо загорілася зелена контрольна лампочка, значить досягнута температура випічки.

3. Відкрийте фіксатор кришки і підійміть кришку вгору до тих пір, поки вона не зупиниться у відкритому положенні. Покладіть в кожну з форм приготований бутерброд з начинкою між 2 тостами. Плавно закрийте кришку. Закрийте фіксатор кришки.

4. Зелена контрольна лампочка включається і вимикається під час роботи, щоб підтримати встановлену температуру випікання. Час випічки справа особистого смаку. Чим довше сандвіч знаходиться в печі, тим темнішим він підсмажується.

5. Обережно відкрийте фіксатор кришки і відкиньте кришку вгору. Тости виймайте дерев'яної виделкою або чим-небудь подібним.

6. Після кожного проходу, за потреби, злегка змащуйте напівформи маслом.

7. Напівформи вафельниці повинні бути в перервах закриті.

Випічка вафель

1. Повторіть кроки 1-3, як це було описано в розділі "Підсмажування сандвічів".

2. Відкрийте кришку, налийте приблизно 1 столову ложку тесту в середину нижньої напівформи. Наливати потрібно швидко, інакше вафлі не отримають рівномірну, коричневе забарвлення. Дозуйте тісто правильно, надлишки тесту будуть видавлені за краї і забруднять виріб. Плавно закрийте кришку. Ручки при цьому не стискайте.

3. Робіть, як це було описано у підпунктах 4-7 голови "Підсмажування сандвічів".

Рецепт вафель бісквітних

Змішайте і збийте до піни: 5 яєчних жовтків, 5 ст. ложок гарячої води, 100 г цукру і протерту шкірку лимона, потім замісіть тісто з 150 г борошна і 1/2 чайної

ложки порошку для випічки. Добре збийте 5 яєчних білків і замісіть їх в тісто.

Інші рецепти Ви знайдете в рецептурних довідниках або застосовуйте готові суміші,

пропоновані торгівлею.

Смаження на грилі

1. Встановіть плитку-гриль, як це вже було описано в розділі "Експлуатація виробу".

2. Далі дійте, як це було описано у підпунктах 1-3 глави „Підсмажування сандвічів“.

3. Розмістіть продукти на нижній полуформе і обережно закрийте кришку. Ручки разом не стискати. Час підсмажування індивідуальне.

4. Коли продукти досить просмажиться, зніміть їх з форми за допомогою дерев'яної вилки. Не користуйтеся для цього гострими, заточеними або ріжучими предметами.

УВАГА: Ні в якому разі не користуйтеся гострими або ріжучими предметами, це може пошкодити непригораемое покриття поверхонь тостера.Приготування сандвічів

Намажте зовнішню сторону сандвіча (сторону, яка увійде в контакт з полуформой) вершковим маслом або маргарином. Це дозволить згодом легко відокремити сандвіч від форми.

1. Увімкніть прилад у встановлену згідно з приписами штепсельну розетку із заземленням, 230 в, 50 гц. Світиться червона контрольна лампочка. Якщо досягнута обрана температура, загоряється зелена контрольна лампочка. Червона контрольна лампочка продовжує горіти і вказує на робочий режим приладу.

2. Під час нагрівання напівформи повинні бути закриті. Якщо загорілася зелена контрольна лампочка, значить досягнута температура випічки.

3. Відкрийте фіксатор кришки і підійміть кришку вгору до тих пір, поки вона не зупиниться у відкритому положенні. Покладіть в кожну з форм приготований бутерброд з начинкою між 2 тостами. Плавно закрийте кришку. Закрийте фіксатор кришки.

4. Зелена контрольна лампочка включається і вимикається під час роботи, щоб підтримати встановлену температуру випікання. Час випічки справа особистого смаку. Чим довше сандвіч знаходиться в печі, тим темнішим він підсмажується.

5. Обережно відкрийте фіксатор кришки і відкиньте кришку вгору. Тости виймайте дерев'яної виделкою або чим-небудь подібним.

6. Після кожного проходу, за потреби, злегка змащуйте напівформи маслом.

7. Напівформи вафельниці повинні бути в перервах закриті.

Випічка вафель

1. Повторіть кроки 1-3, як це було описано в розділі "Підсмажування сандвічів".

2. Відкрийте кришку, налийте приблизно 1 столову ложку тесту в середину нижньої напівформи. Наливати потрібно швидко, інакше вафлі не отримають рівномірну, коричневе забарвлення. Дозуйте тісто правильно, надлишки тесту будуть видавлені за краї і забруднять виріб. Плавно закрийте кришку. Ручки при цьому не стискайте.

3. Робіть, як це було описано у підпунктах 4-7 голови "Підсмажування сандвічів".

Рецепт вафель бісквітних

Змішайте і збийте до піни: 5 яєчних жовтків, 5 ст. ложок гарячої води, 100 г цукру і протерту шкірку лимона, потім замісіть тісто з 150 г борошна і 1/2 чайної

ложки порошку для випічки. Добре збийте 5 яєчних білків і замісіть їх в тісто.

Інші рецепти Ви знайдете в рецептурних довідниках або застосовуйте готові суміші,

пропоновані торгівлею.

Смаження на грилі

1. Встановіть плитку-гриль, як це вже було описано в розділі "Експлуатація виробу".

2. Далі дійте, як це було описано у підпунктах 1-3 глави „Підсмажування сандвічів“.

3. Розмістіть продукти на нижній полуформе і обережно закрийте кришку. Ручки разом не стискати. Час підсмажування індивідуальне.

4. Коли продукти досить просмажиться, зніміть їх з форми за допомогою дерев'яної вилки. Не користуйтеся для цього гострими, заточеними або ріжучими предметами.

УВАГА: Ні в якому разі не користуйтеся гострими або ріжучими предметами, це може пошкодити непригораемое покриття поверхонь тостера.

Приготування сандвічів

Намажте зовнішню сторону сандвіча (сторону, яка увійде в контакт з полуформой) вершковим маслом або маргарином. Це дозволить згодом легко відокремити сандвіч від форми.

1. Увімкніть прилад у встановлену згідно з приписами штепсельну розетку із заземленням, 230 в, 50 гц. Світиться червона контрольна лампочка. Якщо досягнута обрана температура, загоряється зелена контрольна лампочка. Червона контрольна лампочка продовжує горіти і вказує на робочий режим приладу.

2. Під час нагрівання напівформи повинні бути закриті. Якщо загорілася зелена контрольна лампочка, значить досягнута температура випічки.

3. Відкрийте фіксатор кришки і підійміть кришку вгору до тих пір, поки вона не зупиниться у відкритому положенні. Покладіть в кожну з форм приготований бутерброд з начинкою між 2 тостами. Плавно закрийте кришку. Закрийте фіксатор кришки.

4. Зелена контрольна лампочка включається і вимикається під час роботи, щоб підтримати встановлену температуру випікання. Час випічки справа особистого смаку. Чим довше сандвіч знаходиться в печі, тим темнішим він підсмажується.

5. Обережно відкрийте фіксатор кришки і відкиньте кришку вгору. Тости виймайте дерев'яної виделкою або чим-небудь подібним.

6. Після кожного проходу, за потреби, злегка змащуйте напівформи маслом.

7. Напівформи вафельниці повинні бути в перервах закриті.

Випічка вафель

1. Повторіть кроки 1-3, як це було описано в розділі "Підсмажування сандвічів".

2. Відкрийте кришку, налийте приблизно 1 столову ложку тесту в середину нижньої напівформи. Наливати потрібно швидко, інакше вафлі не отримають рівномірну, коричневе забарвлення. Дозуйте тісто правильно, надлишки тесту будуть видавлені за краї і забруднять виріб. Плавно закрийте кришку. Ручки при цьому не стискайте.

3. Робіть, як це було описано у підпунктах 4-7 голови "Підсмажування сандвічів".

Рецепт вафель бісквітних

Змішайте і збийте до піни: 5 яєчних жовтків, 5 ст. ложок гарячої води, 100 г цукру і протерту шкірку лимона, потім замісіть тісто з 150 г борошна і 1/2 чайної

ложки порошку для випічки. Добре збийте 5 яєчних білків і замісіть їх в тісто.

Інші рецепти Ви знайдете в рецептурних довідниках або застосовуйте готові суміші,

пропоновані торгівлею.

Смаження на грилі

1. Встановіть плитку-гриль, як це вже було описано в розділі "Експлуатація виробу".

2. Далі дійте, як це було описано у підпунктах 1-3 глави „Підсмажування сандвічів“.

3. Розмістіть продукти на нижній полуформе і обережно закрийте кришку. Ручки разом не стискати. Час підсмажування індивідуальне.

4. Коли продукти досить просмажиться, зніміть їх з форми за допомогою дерев'яної вилки. Не користуйтеся для цього гострими, заточеними або ріжучими предметами.

УВАГА: Ні в якому разі не користуйтеся гострими або ріжучими предметами, це може пошкодити непригораемое покриття поверхонь тостера.

Характеристики
Основні
Виробник Livstar
Користувацькі характеристики
Антипригарне покриття формиТак
Захист від перегрівуТак
Індикатор нагрівуТак
Кількість випечених виробів2
Ручки, що не нагріваютьсяТак
Система блокування ручокТак
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 074 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner